Een cadeautje om het nieuwe jaar mee te beginnen

Het is 2016 en ik heb vandaag de eerste versie van mijn scriptie ingeleverd. Twee redenen om iets te vieren. En dat wil ik graag doen door cadeau’s uit te delen. Ik heb vier cadeau’s bedacht die ik je kan geven. Ik hoor graag van je hoe ik jou kan helpen om goed aan 2016 te beginnen.

Een blogpost
Kan ik je helpen door een blogpost voor je te schrijven? Ik zal me goed verdiepen in waar je mee bezig bent en dan iets schrijven. Bijvoorbeeld over hoe spellen daarbij passen.

Een half uur hulp met WordPress
Heb je iets aan je website wat net niet op de goede plaats staat? Of wil je bijvoorbeeld Google Analytics inschakelen? Of is het gewoon fijn als iemand er een keer met een objectief oog naar kijkt? Laat mij het dan voor je doen om het jaar goed te beginnen.

Gamification ideeën
Wil je weten hoe je gamification kan toepassen in wat je aan het doen bent? Laten we dan snel een keertje bellen of skypen. We gaan in ongeveer een half uur samen brainstormen over spellen en waar je mee bezig bent. Aan het einde van de sessie heb je ten minste tien ideeën en in ieder geval één echt goed idee dat je gelijk toe kan passen.

Kom een spel spelen
En in het kader van samenzijn en plezier hebben. Je bent van harte uitgenodigd om een keer een avond spellen te komen spelen op de woonboot in Amsterdam. Ik heb goede spellen die je vast nog niet kent. En achteraf kunnen we zien wat voor inzichten het oplevert. Gezellig dus 🙂

Als je een cadeau wilt ontvangen, laat het dan voor vrijdag 8 januari 17.00 uur weten via onderstaand formulier.

Hoe heet je(verplicht)

Wat is je e-mailadres (verplicht)

Met welk cadeau kan ik je blij maken
BlogpostHalf uur WordpressGamificationideeënKom een spel spelen

Wat moet ik weten? Denk aan telefoonnummer, skypenaam, website, onderwerp. Zorg dat je alles vertelt wat ik nodig heb om te zorgen dat je je cadeau kan krijgen.

Gelukkig nieuwjaar en ik hoop je snel te spreken 🙂

Geef een reactie