Hallo jij. Ik ben Max, 36, uit Bedum. Ik woon samen met Anouk en onze 2 konijnen. Bij mijn bedrijf Improve Your Tomorrow ben ik coach voor startend ondernemers.

De kracht in ons

Ik geloof dat ieder van ons in staat is om de koers van de wereld te veranderen. En dat we in een wereld willen leven die we met elkaar actief vormgeven. Bedenk je eens in wat voor wonderlijke wereld we zouden kunnen leven, als we allemaal vanuit creativiteit bijdragen.

De weg naar jouw kracht

Om die innerlijke kracht tot bloei te laten komen, dient ieder van ons zich te ontwikkelen. Om vanuit daar te ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Zodra je een heuvel hebt beklommen, kan je de volgende berg zien. En vanaf de berg heb je uitzicht over het landschap.

Het totaal van vaardigheden

Wat heb je dan nodig in je ontwikkeling? Om daadwerkelijk impact te kunnen maken, mag je verwachten in ieder geval met de volgende vaardigheden aan de slag te gaan. Het varieert tot beheersing van je innerlijke wereld tot praktische vaardigheden die je in het dagelijks leven gebruikt.

Het sturen van je gedachten
Het kiezen van je gewoontes
Het herkennen en erkennen van je vooruitgang
Duidelijke communicatie
Inspirerende communicatie
Planning
Omgaan met geld
Leiderschap
Samen werken en samenwerken

Wil jij je inzetten voor de wereld die ik omschrijf? Of wil je een verbetering doormaken in één van de gebieden die ik aangeef? Neem dan contact met me op.

Bereik me via max@maxhirschel.nl