Een behoorlijk exclusief project. Het op maat maken van de website en het rittenadministratiesysteem van de +BUS Utrechtse Heuvelrug.

Al sinds 2015 onderhoud ik de website van de +BUS. Een groep vrijwilligers rijdt ouderen in een bus naar allerlei verschillende locaties en evenementen. De gehele organisatie draait op sponsorgelden en bijdrages van de deelnemers. Zo is er een behoorlijk stuk extra mobiliteit voor ouderen op leeftijd in de Utrechtse Heuvelrug.

Maatwerk dat past in het werkschema van vrijwilligers

De stichting wordt gerund door vrijwilligers die zijn onderverdeeld in verschillende teams, zoals Chauffeurs, Begeleiders, Telefoonteam, Programmateam en Administratie. Al vanaf begin af aan is de insteek geweest om digitaal aan te sluiten bij een proces dat voornamelijk via telefoon, pen en papier plaatsvond.

Hieruit is een uniek systeem ontstaan dat gekoppeld is aan de wensen van de stichting.

Laatste toevoeging

Naast een speciale vrijwilligersrol voor iemand die alleen informatie kan bekijken en geen aanpassingen mag maken in de software, is er ook nieuwe functionaliteit voor de gebruikers. Sinds juni 2022 kunnen deelnemers voor het eerst sinds de oprichting inzicht krijgen in welke plekken er nog beschikbaar zijn.

Ik wil trouwens even opmerken hoe bijzonder het is dat er bijna dagelijks trips zijn en dat in de komende maand dit de enige plekken zijn. De +BUS is echt een groot succes.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een rittenadministratiesysteem voor een vergelijkbare service bij jou in de buurt, neem dan gerust contact met me op via 06-22278527 of onderstaand formulier.