Het is een thema van deze winter: Doorzettingsvermogen. De wil om je in te blijven zetten, ondanks omstandigheden, tegenslagen of gevoelens. Perseverance.

Voor mij ziet het eruit dat ik heel vroeg opsta, om de eerste trein nog voor 7 uur te hebben. En tijdens de reis al met werken begin. En om op weg naar huis dat nog steeds te doen.

Sinds ik freelance aan het werk ben, maak ik meer uren in een week dan voorheen. Er is gewoon meer werk om te doen. Voor een deel los ik het op met meer taken aan het VA team geven. En voor een deel door meer te werken.

Gelijkertijd is het aantal uur in de week ook beperkt. Dus alles wat ik doe op een ochtend of avond in de trein, is tijd die ik later anders in kan zetten.

Het heeft een aantal leuke bij-effecten, zoals taken die voor virtueelassistenten.nl of Improve Your Tomorrow bleven liggen, ineens gebeuren omdat ik ze uitbesteed.

Doorzettingsvermogen betekent voor mij ook om van deze inzet te houden. Want ik kies er zelf voor om zulke lange dagen te maken. Het heeft geen zin om er bij het thuiskomen over te klagen. En ik kan het elk moment veranderen.

Dus, lessons learned:

  • Minder tijd hebben voor een taak prikkelt mijn creativiteit.
  • Doorzettingsvermogen komt voort uit de helderheid in wat ik wil doen en de keuze om ervan te genieten.
Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *